Razmisljate-o-uvedbi-Office-365

Razmišljate o uvedbi Office 365?

Uvedba Office 365 za izobraževanje predstavlja, podobno kot vsako uvajanje novosti, izziv za šolo in predvsem za osebo, ki se z uvajanjem ukvarja. V proces uvajanja smo pogosto vključeni šele takrat, ko so določene napake že storjene. To že samo po sebi povzroči nekaj nepotrebnega dela, slabe volje, dodatne stroške, nenazadnje pa tudi slabšo izkušnjo same uvedbe.

Ker je lahko uvedba Office 365 precej bolj prijetna izkušnja, smo v Šoli prihodnosti Maribor pripravili dva ugodna paketa svetovanj pred uvedbo Office 365. Namenjena sta šolam in informatikom, ki razmišljajo o uvedbi Office 365, a ne vedo, kako bi se izziva lotili.

Za začetek preverite kaj vse Office 365 sploh ponuja in katere so storitve, ki bi jih radi ponudili svojim uporabnikom, šele nato razmislite o možnostih same uvedbe.

Svetovalni razgovor

Pri obeh paketih gre za svetovanje preko virtualnega srečanja s strokovnjakom za uvedbo Office 365. Postavite lahko poljubna vprašanja in nanje prejmete tudi konkretne odgovore skupaj z namigi, kako kar najbolje izkoristiti možnosti Office 365.

Svetovanje ni brezplačno, je pa pametna investicija v lažje in hitrejše, predvsem pa bolj prijazno uvajanje Office 365.

Svetovanje bomo izvedli preko Skype pogovora in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Poglejte si priložnosti Office 365, nato pa izpolnite kratek vprašalnik.

Izpolnite vprašalnik
Tadej Žlak, vaš svetovalec

 

Tadej Žlak

Navdušenec nad sodobnimi informacijskimi tehnologijami