moja.Org

V sekundarnem in terciarnem izobraževanju se izobraževalne organizacije pogosto soočajo z različnimi študijskimi informacijskimi sistemi. Številne organizacije uporabljajo programsko opremo Evidenca. Ta izpolnjuje osnovne cilje informacijskega sistema, vendar ni prilagojena zahtevam uporabnikov današnjega časa.

Iskali smo rešitev, ki bi izkoristila potencial programske opreme Evidenca in ga nadgradila s konceptom enotne digitalne identitete, omogočila implementacijo CGP izobraževalne organizacije ter podprla večjezičnost in omogočila uporabo na globalnem trgu izobraževanj.

moja.Org omogoča mednardno izbraževanje

Rešitev moja.Org je vstopna točka za študente in izobraževalno osebje ter omogoča dostop do študijskega informacijskega sistema, rešitve Office 365 in povezovanje z drugimi zalednimi sistemi izobraževalne organizacije.

moja.DOBA

Predstavlja vmesnik med programsko opremo Evidenca in z uporabo Active Directory Federation Services omogoča enotno prijavo v različne storitve.

Ključne prednosti

Rešitev tesno povezuje različne storitve v enotno vstopno središče za dostop do možnosti, ki so uporabnikom na voljo. Ključne prednosti rešitve so:

  1. Povezava uporabnikov programa Evidenca z identitetami v Aktivnem imeniku
  2. Enotna prijava v storitve Office 365
  3. Sprememba uporabniškega gesla
  4. Vgrajena večjezična podpora in možnost polne prilagoditve glede na CGP organizacije

Komu je rešitev namenjena?

Organizacijam, ki uporabljajo študijski informacijski sistem Evidenca (ne glede na vrsto izobraževanja) in jo želijo tesno integrirati z uporabniškimi identitetami v Aktivnem imeniku, povezati s storitvami Office 365, vse skupaj pa predstaviti na enem vstopne mestu.

Dodatne informacije

Oglejte si rešitev v praktični uporabi, za več informacij nas kontaktirajte.