Sodobno delo z Office 365

Predstavljamo Office, ki ga poznate, izboljšan z orodji, ki omogočajo boljše sodelovanje, tako da lahko naredite več – kadar koli in kjer koli.

Vrhunska elektronska pošta, deljenje dokumentov in sodelovanje

Rešitev Office 365 omogoča celovito podporo sodelovanju in komunikaciji med vsemi deležniki v organizaciji. Omogoča varno mobilno delo preko različnih odjemalcev in širokega nabora spletnih brskalnikov.

Profesionalna elektronska pošta

Varna in zmogljiva elektronska pošta s 50 GB prostora, skupnimi nabiralniki in deljenjem koledarjev. Dostopno preko spletnega brskalnika, poljubnih e-poštnih odjemalcev na računalnikih, pametnih telefonih in tablicah.

Digitalna shramba OneDrive

Shranjujte datoteke, sinhronizirajte jih, dajajte jih v skupno rabo in preprosto sodelujte pri delu z njimi na varen način v storitvi OneDrive za podjetja. Za vsakega uporabnika je na voljo 1 TB prostora.

Office na vseh napravah

V sklopu Office 365 ProPlus z novimi programi različice 2016 so vsakemu uporabniku na voljo Word, Excel, PowerPoint in drugi na do 5 računalnikih in 5 mobilnih napravah. Poleg tega so na voljo tudi spletne različice programov Word, Excel, PowerPoint in OneNote.

Podpora timskemu sodelovanju

Na voljo je delovni prostor za klepetanje, ki združuje ljudi, pogovore in vsebino ter s tem skupinam omogoča učinkovitejše delo. V posamezne pogovore lahko enostavno vključujete vsebine iz drugih storitev Office 365.

Varnost in zanesljivost

Storitve ustrezajo standardu ISO 27001, ki zagotavlja neodvisno preverjeno varnost in zanesljivost storitev, obenem je upoštevana tudi celotna zakonodaja o varstvu osebnih podatkov. Dobre prakse, ki jih zahteva zakonodaja GDPR in prihajajoči ZVOP-2, so že upoštevane.

Office 365 v številkah

milijonov aktivnih poslovnih uporabnikov po svetu

GB prostora za vso e-pošto na uporabnika

in več vključenih storitev z rednimi posodobitvami

TB prostora v digitalni shrambi na uporabnika

Prilagojeni paketi za različna okolja

Office 365 je na voljo v različnih prilagojenih paketih za manjša in večja podjetja, izobraževalne organizacije in nevladne organizacije.

Office 365 za podjetja vseh velikosti

Dostopne storitve za podporo produktivnosti kjer koli in kadar koli, s poudarkom na visoki stopnji varnosti in zanesljivosti.

Več informacij

Office 365 za izobraževalne organizacije

Najpomembnejše storitve iz paketa za podjetja in številne pripravljene posebej za izobraževalna okolja, ki mladim olajšajo razvoj ključnih kompetenc.

Več informacij

Office 365 za neprofitne organizacije

Najpomembnejše storitve iz paketa za podjetja, na voljo brezplačno kot donacija podjetja Microsoft za upravičene organizacije.

Več informacij

Želite preizkusiti?

Brezplačno preizkusite storitve Office 365, popolnoma brez obveznosti in skrbi. Izberite eno izmed možnosti na desni ali pa nas kontaktirajte za individualno svetovanje.

Izberite paket, ki ga želite preizkusiti:

Office 365 Enterprise E5

Office 365 Enterprise E3

Office 365 Business Premium

Office 365 Business

Vsi paketi vključujejo 25 preizkusnih licenc in pooblaščeno skrbništvo, s pomočjo katerega vam lahko v primeru vprašanj strokovno svetujemo.

Nudimo dodatne storitve za vsako podjetje, šolo ali neprofitno nevladno organizacijo

Svetovanje pred vzpostavitvijo

Potem, ko spoznamo način vašega dela in potrebe, svetujemo pri izbiri tistih storitev iz nabora Office 365 in ustvarimo rešitve za vaše izzive.

Z

Vzpostavitev storitev Office 365

Za vas izvedemo celotno vzpostavitev Office 365, od prvih zamisli o načinu uporabe, preko nastavitve vseh storitev, do predaje v praktično uporabo.

v

Izobraževanja in usposabljanja

Organiziramo različna uvodna predavanja, delavnice in druge oblike usposabljanja za uporabo Office 365. Po potrebi vas povežemo tudi z akreditiranimi izpitnimi centri.

Svetovanje o licenciranju

Glede na vrsto organizacije in število uporabnikov svetujemo in realiziramo najugodnejše licenčne rešitve za Office 365 in druge storitve.

Migracija elektronske pošte

Glede na število uporabnikov in vaše zahteve pripravimo načrt in z uporabo različnih pristopov izvedemo celovito migracijo vaše elektronske pošte.

Vzdrževanje in podpora uporabnikom

Poleg rednega vzdrževanja naročnine, lahko zagotovimo tudi podporo uporabnikom v slovenskem jeziku in skrbimo za komunikacijo z uradno podporo podjetja Microsoft.

Vas zanima Office 365?

Uporabite spodnji obrazec ali nas kontaktirajte preko telefona, elektronske pošte ali na družabnih omrežjih. Brezplačno vam lahko uredimo preizkusno naročnino, s katero preverite delovanje storitev.

11 + 1 =

Telefon

040 80 70 55