Vljudno vabljeni na prvo srečanje skupnosti uporabnikov Office 365 v izobraževanju

Prejšnji teden smo na NT konferenci v Portorožu najavili organizacijo skupnosti uporabnikov Office 365 v izobraževanju in v nekaj dneh uspeli zagotoviti dva termina, enega v Ljubljani in enega v Mariboru. Srečanji bosta ustanovnega značaja, kjer bomo predstavili prve ideje o skupnosti, predstavili izsledke ankete, ki smo jo pred časom izvedli in predstavili dobre prakse uporabe Office 365.

Skupnost uporabnikov Office 365 v izobraževanju je namenjena informatikom, računalnikarjem, vzdrževalcem tehnologij in vsem tistim učiteljem, ki pri svojem delu uporabljate ali želite uporabljati storitve Office 365 in na svojih izobraževalnih organizacijah veljate za pravi naslov o uporabi IKT. Skupnost uporabnikov bo organizirana po meri pričakovanj deležnikov.

5. junija ob 16. uri v Ljubljani

Najprej bomo organizirali srečanje za zahodni del Slovenije, v prostorih podjetja Microsoft v Kristalni palači na Ameriški ulici 8. V neposredni bližini je na voljo dovolj brezplačnih parkirnih mest. Dogodek je brezplačen, vseeno pa vas vljudno vabimo k prijavi za lažjo organizacijo srečanja.

Okvirni program:

16.00 Pozdrav in uvod v srečanje / Marina Dražetić, Microsoft  in Tadej Žlak, Šola prihodnosti Maribor
16.15 Praktične izkušnje uporabe Office 365 / Miško Kranjec, Vegova Ljubljana
16.45 Predstavitev izhodišč nove skupnosti / Tadej Žlak, Šola prihodnosti Maribor
17.15 Razprava in izmenjava pogledov na delovanje skupnosti

Prijava na dogodek

6. junija ob 17. uri v Mariboru

Po Ljubljani, bomo srečanje ponovili tudi za vzhodni del Slovenije, v prostorih Tovarne podjemov na Ulici škofa Maksimilijana Držečnika 6. V nekaj minut oddaljenem nakupovalnem središču je na voljo precej brezplačnih parkirnih mest. Dogodek je brezplačen, vseeno pa vas vljudno vabimo k prijavi za lažjo organizacijo srečanja.

Okvirni program:

17.00 Pozdrav in uvod v srečanje / Tadej Žlak, Šola prihodnosti Maribor
17.15 Praktične izkušnje uporabe Office 365 / TBA
17.45 Predstavitev izhodišč nove skupnosti / Tadej Žlak, Šola prihodnosti Maribor
18.15 Razprava in izmenjava pogledov na delovanje skupnosti

Prijava na dogodek