Osvežili smo podobo našega spletnega mesta

S spletnimi tehnologijami se ukvarjamo praktično od naših začetkov. Vedno smo veliko naporov vlagali v spletna mesta naših strank, skušali razumeti njihovo zgodbo in filozofijo. Na žalost pa smo vedno nekoliko zanemarjali naš košček svetovnega spleta. Da bi to spremenili, smo nekaj več kadrovskih virov namenili tudi pripravi različnih zanimivih vsebin.

Prve spremembe ste lahko tako opazili že na naših družbenih kanalih, naslednji korak pa je nekoliko večja sprememba tega spletnega mesta. Vsebine smo osvežili in dopolnili, v naslednjih tednih pa bomo na spletno mesto vrnili tudi predstavitve nekaterih naših rešitev. Pomembni cilj prenovljenega spletnega mesta je tudi pripraviti zanimive in uporabne vsebine s področja informacijskih tehnologij in njihove uporabe za optimizacijo procesov, pa naj bo to v izobraževanju ali v gospodarstvu.

Potrudili se bomo, da bo vaša izkušnja na spletnem mestu prijetna in da boste tu našli zanimive vsebine, ki vam bodo pomagale pri delu. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov, ki nam jih lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca.